Osobní údaje a Cookies

V těchto zásadách osobních údajů vám vysvětlíme, co se s vašimi údaji děje, kdo k nim má přístup a proč nebo kdy je můžeme sbírat. Rozsah zpracování se liší podle toho, jak naše služby využijete. Zpracování osobních údajů se řídí evropským nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR). Správcem je společnost Hubixo s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, Česká republika, IČ: 08272166, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu C, vložce 316084.

Vaše práva týkající se osobních údajů

Vždy děláme maximum proto, abychom vaše osobní údaje střežili co nejlépe. Podle GDPR máte následující práva:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
  • žádat přenesení osobních údajů k jinému správci,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • pokud jste nám udělili souhlas se zpracováním osobních údajů, pak tento souhlas vzít zpět,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že byla vaše práva při zpracování osobních údajů porušena

Veškerá práva nebo jakékoli dotazy můžete uplatnit elektronicky na domena@hubixo.com nebo písemně na adrese Hubixo s.r.o., Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, Česká republika. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika.

Osobní údaje při komunikaci s námi

Prostřednictvím e-mailu nebo odesláním kontaktního formuláře, máte možnost se na nás obrátit s žádostí o informace a zodpovězení otázek.

Které osobní údaje zpracováváme:

  • Identifikační údaje (jméno, příjmení, nepovinně)
  • E-mailová adresa
  • Obsah zprávy

Proč osobní údaje zpracováváme a na základě čeho můžeme:

Komunikace je náš oprávněný zájem – údaje potřebujeme kvůli zodpovězení vašich dotazů a údaje z vašich podnětů také pro zlepšování našich služeb. Bez zpracování těchto údajů vám nebudeme moct odpovědět.

Jak dlouho budeme údaje zpracovávat:

Vaše údaje budeme zpracovávat po dobu 1 roku od zodpovězení dotazu, popřípadě po dobu 1 roku od poslední komunikace mezi námi a Vámi v rámci příslušného dotazu.

Kdo může mít k údajům přístup:

  • poskytovatel hostingu, společnost SWBROADBAND Ltd, 106 Kenwyn Street, Truro, Cornwall, United Kingdom, TR1 3BX, ID: 08853775
  • případně další poskytovatel zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společní správci nevyužívají.

Cookies a prohlížení webu

Cookies jsou krátké textové soubory, které navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Díky cookies Vás může Správce odlišit od jiných uživatelů webu, a účinněji si zaznamenat informace o Vaší návštěvě a chování na webu. Cookies se ve stručnosti dělí na základní a druhotné, dlouhodobé a dočasné, první strany a třetí strany. Více o cookies například zde: https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie.

Náš poskytovatel hostingu také automaticky shromažďuje a ukládá informace do tzv. server log souborů, které nám váš prohlížeč automaticky přenáší. Jedná se o typ prohlížeče a verzi prohlížeče, použitý operační systém, adresu URL referrera, název hostitele přistupujícího počítače, čas požadavku na server a adresu IP. Data slouží pouze pro zabezpečení dat a analýzu chyb.

Na vašem zařízení smíme ukládat a zpracovávat základní cookies, tedy ty, které jsou nezbytné pro fungování webu, i bez vašeho souhlasu. Pro ostatní typy cookies je potřebný váš souhlas, který pro užívání souborů cookies dáváte prostřednictvím nastavení vašeho prohlížeče. Prostřednictvím nastavení vašich preferencí ve vašem prohlížeči můžete váš souhlas odvolat, případně nastavení cookies změnit.

Informace o tom, jak si nastavit svůj prohlížeč a omezit nebo povolit zpracování cookies, najdete v nápovědě svého prohlížeče či zde: https://www.whatismybrowser.com/guides/how-to-enable-cookies/. Nastavení cookies můžete také provést zde: https://www.youronlinechoices.eu/ nebo zde https://www.aboutads.info/choices/.

Webové stránky můžete používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o vašem chování – stačí si tak nastavit prohlížeč. Při zakázání zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webu, nemůžeme zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu našeho webu.

Statistické cookies jsou používány zejména službou Google Analytics. Služba Google Analytics používá cookies za účelem analýzy způsobu užívání webu s cílem zlepšovat fungování webu. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně anonymizované IP adresy) budou společností Google přeneseny a uloženy na servery společnosti. Všechna takto získaná data budou zpracována anonymně. Data jsou určena výhradně pro vyhodnocování užívání webových stránek.

Kdo může mít k údajům přístup:

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • službou Google Analytics, provozovaná společností Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, v souladu s podmínkami na https://policies.google.com/technologies/cookies, https://policies.google.com/privacy/update.

Na tomto webu shromažďujeme tyto soubory cookies:

  • _ga
    • Typ: Statistické ; Expirace: 2 roky ; Přístup: tento web
    • Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.
  • _gid
    • Typ: Statistické; Expirace: 1 den ; Přístup: tento web
    • Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.
  • _gat
    • Typ: Statistické; Expirace: Session ; Přístup: tento web
    • Používá se systémem Google Analytics pro regulaci rychlosti zadávání požadavků.

Tyto zásady jsme připravili ke dni 11. 5. 2020. Vezměte prosím na vědomí, že v budoucnu může dojít k jejich změně.

Scroll to Top